Waar geloven we in

Wij staat wij voor

Een zwangerschap is een unieke periode in je leven, of het nu de eerste keer is of als je al moeder bent. Er gebeurt veel met je als je zwanger bent, zowel fysiek als emotioneel. Terwijl je kind in je buik groeit, bereid je je voor op de bevalling en het ouderschap. Onze zorgverlening is hierop gericht.

We staan open voor jullie persoonlijke wensen rondom zwangerschap en bevalling. We zijn ons ervan bewust dat we als mens niet alles in de hand hebben. Loopt de bevalling anders dan je gehoopt had, bedenk dan dat het succes van een bevalling niet afhangt van het verloop. Het succes wordt bepaald door het gevoel dat je alles hebt gedaan om je baby veilig ter wereld te brengen en daarbij liefdevol geholpen bent. 

Wij hechten belang aan de kwaliteit van de door ons verleende zorg en werken volgens de standaarden en richtlijnen opgesteld door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG). We houden ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze beroepsgroep. Regelmatig worden door ons bijscholingen gevolgd. We staan ook allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. We zijn aangesloten bij het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) ADRZ Zeeland, waarin we nauw samenwerken met de gynaecologen uit de regio.